O nas

Trgovsko podjetje ALPRO d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 1989. Osnovna dejavnost podjetja je veleprodaja vseh vrst plastičnih cevi in pribora za hišno in ulično kanalizacijo, kabelsko kanalizacijo, drenažo in vodovod.

V podjetju je zaposlenih 18 ljudi, ki skrbijo za nemoteno delovanje podjetja in zadovoljstvo naših kupcev, kar je eden izmed glavnih ciljev podjetja.

Z lastno prodajno službo, stalno zalogo blaga in hitro dostavo zagotavljamo nemoteno oskrbo še tako zahtevnemu kupcu.

Uspeh pri poslovanju in dosežen pričakovan dobiček sta željena posledica, ki ju zagotavlja korektno in vestno delo vseh zaposlenih.

Smo solastniki proizvodnega podjetja STIGMA – cevni sistemi d.o.o., Trzin in trgovskega podjetja ASTRA – NOVA d.o.o. Maribor, ter ekskluzivni prodajalec proizvodnega podjetja ELEKTROVOD – PLAST d.o.o., Ljubljana, podjetja DIRICKX Francija, HEPLAST Hrvaška in podjetja GRIDIRON italija.

Celovitost naše ponudbe dopolnjuje tudi podjetje ALPRO STORITVE d.o.o., v katerem je glavna dejavnost izdelava polietilenskih in polipropilenskih revizijskih jaškov in cestnih požiralnikov. Poleg proizvodnje jaškov in cestnih požiralnikov, pa se podjetje ukvarja tudi z varjenjem (sočelnim, elektrofuzijskim), PE in PP cevi za potrebe vakuumske in tlačne kanalizacije.

 

Reference

  • Široka paleta prodajnih programov
  • Konkurenčne cene
  • Kvalitetno blago
  • Hitra dostava
  • Prijazno osebje

Vas zanima več izdelkov?

Prosimo vpišite vse modele, ki vas zanimajo v spodnji obrazec za povpraševanje.